Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Sătmărenii se înghesuie în „Casa Verde”
APM Satu Mare  - Luni, 9 August 2010

În prima săptămână de când a demarat campania de informare a cetăţenilor privind Programul „Casa Verde”, specialiştii de la Agenţia pentru Protecţia Mediului Satu Mare au oferit consultanţă unui număr de 27 de sătmăreni interesaţi de avantajele sistemelor de încălzire cu energie regenerabilă.

 

Cetăţenii şi-au manifestat curiozitatea şi pentru instalaţiile cu panouri fotovoltaice, care de luna trecută se fabrică şi în judeţul Satu Mare.

 

În urma demarării campaniei, numărul de cereri de finanţare pentru Programul „Casa Verde” a crescut, până la ora actuală fiind depuse 175 de dosare de finanţare, consumându-se astfel 1.052.000 lei din banii alocaţi pentru judeţul Satu Mare (circa 56.4%).

 

Campania de informare demarată de APM Satu Mare continuă şi în această săptămână, fiind aşteptaţi toţi doritorii să se informeze despre Programul „Casa Verde”  şi despre avantajele utilizării energiilor regenerabile. Consultanţa se acordă zilnic între orele 17.00 – 18.00, la Complexul de educaţie ecologică din Grădina Romei.

1691 vizite
Distribuie pe